maandag 7 december 2009

Change? Forget it!


Obama de heilige vader, de vredesduif, de nobelprijs voor de vrede

Change forget it.

De Verenigde Staten hebben grote invloed op 191 regeringen van VN-lidstaten. De verovering, bezetting of andere vorm van overheersing van deze landen wordt gehandhaafd door een geïntegreerd netwerk van militaire bases en militaire installaties die de hele planeet omvatten (de continenten, de oceanen en de ruimte). Al deze bases moeten bijdragen aan het functioneren van een wereldrijk waarvan de precieze omvang moeilijk vast te stellen is.
Het aardoppervlak wordt ingericht als een groot slagveld
Het proces van militarisering wordt gekenmerkt door gewapende agressie, oorlogsvoering en interventies, zogenaamde samenwerkingsverbanden. Deze 'samenwerkingsverbanden' maken het VS-plan op handels- en investeringsgebied opnieuw duidelijk. De economische ontwikkeling van de VS wordt gegarandeerd doordat de controle van regeringen en organisaties op hun eigen land zoveel mogelijk verkleind wordt. In het streven naar een effectieve overheersing wordt er enorm veel geld over de balk gegooid, vooral in regio's met een strategisch potentieel wat betreft natuurlijke rijkdommen. Deze rijkdommen worden gebruikt om de structuren en het functioneren van de VS te consolideren.
De V.S.
700 militaire basissen op de Wereld, 129 basissen diep ondergronds, militair aanwezig in 156 landen, 255.065 militairen op de wereld, 10.000 Kernwapens (gesofistikeerde raketten, bommen)
Bron : Global Research, 1juli 2007, Associated Press

Geen opmerkingen:

Een reactie posten